KWALITEIT IN LEVEN EN BEWEGEN

Bedrijf Osteopathie

Wat is Bedrijf Osteopathie?

Voor zowel werknemer als voor de werkgever is het van belang dat iedereen aan het werk blijft en kan blijven. Osteopathie Douw zet zich in om het verzuim te minimaliseren. Meestal door wanneer er een klacht is, deze zo effectief mogelijk te behandelen, zodat mogelijk verzuim tot een minimum beperkt blijft, maar er valt ook te denken aan een preventieve screening en preventieve behandeling.

Er kan een werknemer of werkgever van alles dwars zitten tijdens het werk. Van sportblessures opgelopen in de vrije tijd, werk gerelateerde aandoeningen, ongelukken tot ziektes, intoleranties en allergieën. Ook verkeerd eten of een buitenlandse reis kunnen hun sporen nalaten. Veelal heeft het niets met het werk te maken, maar kan wel de productiviteit of het plezier in het werk ontnemen. Vaak ook zijn het niet de afzonderlijke gebeurtenissen die een klacht veroorzaken, maar de optelsom van verschillende factoren verantwoordelijk voor de klachten.

Osteopathie Douw gaat opzoek naar de oorzaak van een klacht, en behandeld gevonden beperkingen preventief zodat uw werknemer optimaal kan blijven presteren in zijn of haar activiteiten zowel binnen als buiten het werk.

Wanneer Bedrijf Osteopathie

Door het optimaliseren van diverse lichamelijke systemen zullen uw werknemers beter kunnen functioneren tijdens de werkzaamheden. Zo zullen de werknemers minder snel klachten ontwikkelen en daarnaast ook energieker blijven.

Deze facetten inclusief adviezen betreft voeding en leefstijl zullen bijdragen aan een gezonder bestaan, wat ook positieve effecten meebrengt voor de gemoedstoestand van uw werknemers.

Indicaties zijn o.a.

Klachten aan, nek, rug schouders, armen en benen

Hoofdpijn

Concentratieproblemen

Stress gerelateerde klachten

Optimalisatie van lichamelijke systemen

● APK & Preventieve behandeling

Naast deze indicaties zijn er nog veel meer indicaties voor een Osteopatische behandeling. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BEDRIJF OSTEOPATHIE

Indicaties

Henk

Diverse van mijn medewerkers zijn op mijn aanraden naar Mark gegaan i.v.m. hun zittende beroep. Ik merk dat mijn medewerkers sindsdien nagenoeg nooit meer last hebben van nek en lage rugklachten wat normaal wekelijks wel het geval was. Met als gevolg dat ik voor mijn medewerkers elke 2 maand een afspraak laat maken zodat zij klachtenvrij blijven.

.

Bedrijf Ervaringen

TESTIMONIALS

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over de behandelmogelijkheden neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Of maak direct een afspraak online